Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

60 years of excellence & experience.

60 χρόνια εμπειρίας. 60 χρόνια αρτιότητας στην κατασκευή. 60 χρόνια εξελικτικής πορείας.

Όταν το 1961, ο Δημήτριος Τζιαστούδης, ίδρυε την εταιρία bömel Tziastoudis με σκοπό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων στον χώρο του επίπλου κουζίνας, της ντουλάπας υπνοδωματίου, της πόρτας καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών μοντέρνου, σύγχρονου αλλά και διαχρονικού-κλασικού σχεδιασμού, φάνηκε αμέσως πως η πορεία που θα διέγραφε στον χώρο θα ήταν εξαιρετική. «Κοιτάμε μπροστά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και προχωράμε πάντα ένα βήμα παραπάνω» Αυτή είναι και η φιλοσοφία που ακολουθεί και σήμερα η δεύτερη γενιά. Από τη μια ο κ. Ιωάννης Τζιαστούδης, στον τομέα της ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας και από την άλλη η κ. Βίκυ Τζιαστούδη έμπειρη αρχιτέκτονας, συνεχίζουν να προσφέρουν στον χώρο σας ποιοτικά προϊόντα- (έπιπλα κουζίνας- ντουλάπες υπνοδωματίου – σαλόνι – τραπεζαρία- πόρτες ) με χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με επώνυμες εταιρίες όπως Stosa-Arrital-Cattelan Italia- Bonaldo και τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού αλλά και με λύσεις Μοντέρνες- Κλασικές – Διαχρονικές – eco friendly που συνδυάζονται απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε χώρο ή στυλ

 

  • 60 χρόνια, αρχιτεκτονική μελέτη και σύγχρονα υλικά σε μοντέρνο και κλασικό ύφος.

Ύφος και άποψη σε κάθε χώρο όπως η κουζίνα, οι ντουλάπες υπνοδωματίου, το σαλόνι, η τραπεζαρία και οι πόρτες. Αυτός είναι ο χώρος που θέλουμε να ζούμε, να δημιουργούμε, να απολαμβάνουμε. 60 χρόνια τώρα η bömel Τζιαστούδης SA, σχεδιάζει και παρουσιάζει projects που ικανοποιούν κάθε γούστο. Κομψές γραμμές, ιδέες και σύγχρονα υλικά, συνδυάζονται με τη λειτουργικότητα και αναδεικνύουν τον δικό σας χώρο.

Σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική μελέτη, παρεμβαίνει εικαστικά σε μοντέρνο ή κλασικό και προσφέρει καινοτόμες λύσεις πρωτοποριακών υλικών επιτυγχάνοντας αισθητική και αρμονία.

 

  • Πρωτοποριακό design και στο έπιπλο

Συναρπαστικές ιδέες, λειτουργικές λύσεις και λεπτοί συνδυασμοί. 60 χρόνια τώρα η bomel Τζιαστούδης sa έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως ένας χώρος μοντέρνων αλλά και κλασικών ιδεών επώνυμων σχεδιαστών που ξεχωρίζουν για τον πρωτοποριακό τους χαρακτήρα. Σήμερα η εταιρία, εστιάζοντας στο πρωτοποριακό Design, τον συνδυασμό αισθητικής, εργονομίας και λειτουργικότητας και φυσικά στην αξεπέραστη ποιότητα, εξελίσσεται σε ένα casual χώρο μοντέρνου σχεδιασμού και προτάσεων του σύγχρονου design, εντάσσοντας έπιπλα με γνώμονα την ποιότητα και το πρωτοποριακό design.

  • eco living for better living by bömel Τζιαστούδης sa

Το «better living» ξεκινά από τον χώρο του σπιτιού μας την κουζίνα, τις ντουλάπες υπνοδωματίου, το σαλόνι, την τραπεζαρία. Με αυτό το σκεπτικό η bömel Τζιαστούδης sa έχει συγκεντρώσει πρωτοποριακά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον που συνδέουν το «better living» με το «eco living» και περιορίζουν το ενεργειακό αποτύπωμά μας στο περιβάλλον.

  • 60 χρόνια επώνυμες συνεργασίες από τη bömel Τziastoudis SA στην κουζίνα, τη ντουλάπα υπνοδωματίου και το έπιπλο

60 χρόνια η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της bömel Τziastoudis s.a είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού έξυπνου σχεδιασμού, υλικών που αντέχουν στη χρήση και στο χρόνο και φυσικά αξιόπιστων συνεργασιών.

Η γκάμα των επώνυμων εταιριών της bömel Τziastoudis S.A., εμπλουτίζεται από νέες συνεργασίες όπως αυτή με τη Nova Mobili στον χώρο της ντουλάπας και τις Arrital, Stosa Cucine, Leicht, Arredo στην κουζίνα. Προϊόντα που συνδυάζονται με τη δημιουργικότητα και την έμπνευση των έμπειρων διακοσμητών της εταιρίας οι οποίοι σχεδιάζουν τον χώρο σας, ακολουθώντας τις επιθυμίες & τις κατευθύνσεις σας.

bömel Τziastoudis S.A., showroom: Σωκράτους 111, Λάρισα, τηλ, 2410 556010, Factory: 10ο χλμ Λάρισας- Αγιάς